Gør dig bedre

Et år på Brøruphus Efterskole er ikke en pause inden du skal videre. Det er et år hvor du styrker dig selv til fremtiden. Gør dig fri af den hverdag du har gået rundt i de sidste mange år. Fri til at blive dygtigere til boglige fag, til idræt og til de kunstneriske fag. Fri til at opleve nye sider af dig selv og udvikle dem du kender. Sammen med andre. På Brøruphus Efterskole tror vi på at unge kan noget, vil noget, er videbegærlige og har lyst til oplevelser.

Nu begynder resten af dit liv.

Brøruphus Efterskole – gør dig bedre.

(Læs mere her)

Besøgsaften på Brøruphus

Kom ud og besøg os, så du selv kan opleve livet på Brøruphus.

Vi står klar til at modtage dig, og vores elever giver dig en rundvisning, så du kan får en god fornemmelse af, hvad det vil sige, at være elev på Brøruphus Efterskole.

Vi glæder os til at se dig og din familie

Videoer fra Brøruphus


Besøg vores YouTube-kanal

Livet på Brøruphus

Når du er elev på Brøruphus Efterskole bliver du samtidig en del af et fællesskab, hvor mere end 170 unge mennesker skal få en hverdag til at fungere – sammen. Det er en opgave som kun kan løses, hvis alle bidrager med en positiv, nysgerrig og åben holdning til både undervisningen og samværet med andre. På Brøruphus har vi nogle rigtig gode faciliteter og nogle dygtige og dedikerede lærere, men det gode efterskolefællesskab opstår først, når eleverne tager ansvar for hinanden og sammen skaber det bedste efterskoleår.


Eleverne har lavet denne video, hvor du bliver vist rundt på Brøruphus.

Læring

På Brøruphus tror vi på, at faglig fordybelse giver glæde ved læring og fremmer muligheden for, at elverne senere kan vælge mere frit. Det er derfor vigtigt, at den enkelte elevs faglighed styrkes, udvikles og respekteres, og at vi skaber et undervisningsmiljø, der inspirerer til at se nye muligheder og løsninger, sætter spørgsmålstegn, pirrer nysgerrigheden, kreativiteten og skabertrangen.

Faciliteter

På Brøruphus står de fedeste og flotteste faciliteter til din rådighed døgnet rundt, og det betyder meget for os, at skolen fremstår smuk, velholdt og ren. Vi er nemlig ikke kun en skole – vi er også dit hjem for et år.

Brøruphus skal opleves! Så mærker du den helt særlige stemning på skolen og ser vores moderne og velholdte faciliteter. Vores idrætshaller, musikhus, faglokaler og opholdsrum er elevernes legeplads, og i de sidste år har vi bl.a. bygget musikhus (2013), fitnesscenter (2015) og kunstgræsbane (2016).

Nyt fra bloggen

Brøruphus24

20 februar 2018

Brøruphus24 er et hæsblæsende døgn på Brøruphus Efterskole fyldt med aktiviteter. Du vil komme til…

Læs blogindlæg

Gymnastikopvisninger foråret 2018

7 februar 2018

Gymnastiksæsonen nærmer sig, og eleverne træner seriøst for at kunne levere en fantastisk opvisning. I…

Læs blogindlæg

Skitur til Hafjell 2018

31 januar 2018

Vi har samlet nogle af de gode minder fra en fantastisk skitur til Hafjell i…

Læs blogindlæg

Livet på skolen

Om Brøruphus

Brøruphus Efterskoles virke tager afsæt i det grundtvig-koldske skole- og menneskesyn. Vi giver vore elever en almen uddannelse og opdragelse med vægt på den personlige udvikling, hvor fællesskab og samvær er vigtige forudsætninger.

Brøruphus er en efterskole for unge mellem 14 og 18 år, som har lyst til at deltage aktivt i det skoleliv, vi tilbyder. Vi tilbyder et efterskoleophold fyldt med nye oplevelser og udfordringer. Et er med et meningsfuldt indhold i trygge rammer. Et skoleophold, der giver et godt grundlag for at turde tage ansvar for sin egen tilværelse og derigennem være med til at præge fremtidens samfund.

Brøruphus er en af de mest populære danske efterskoler.
Hos os kan du fordybe dig i et af linjefagene: Kunst, Musik, Teater, Håndbold, Fodbold eller Badminton.

Aktuelt

Vi afvikler verdenshistoriens første udgave af BE Løbet d. 16. maj 2018.
Det er et motionsløb for nuværende elever, tidligere elever, forældre, tidligere forældre, personale, lokale og andre interesserede. Det gælder ikke om at komme først - det gælder om at være bedst til at deltage!
Klik her for at læse mere om løbet samt tilmelding.

Vi deltager i EU-skoleordningen for økologisk frugt og grønt
Skolefrugt