Årsskrift 2015-2016

KÆRE LÆSER
Velkommen til årsskriftet, hvor vi forsøger at samle nogle af alle højdepunkterne fra efterskoleåret 2015-2016. Fra eleverne trådte ind ad døren den første dag med sommerfugle i maven og med store forventninger til, hvad et efterskoleår på Brø- ruphus er, til de ti måneder senere stod med tårerne løbende ned ad kinderne og sagde på gensyn. Ikke farvel, men på gensyn.

Elevholdet 2015-2016 var noget særligt. Det var særligt for alle elever, der k store oplevelser med i bagagen og forhåbentlig kom styrket ud på den anden side med en viden om, at vi alle er unikke, men vokser som mennesker, når vi indgår i betyd- ningsfulde fællesskaber. Det var noget særligt for alle ansatte, der mødte et elevhold, der turde sætte sig selv på spil, turde udfordre sig selv og hinanden. I dag, når du læser dette årsskrift, er det minderne, vi har tilbage – minderne om den tid vi havde sammen på Brøruphus Efterskole – og de minder er vigtige. De skal fastholdes.

Det er vores håb, at årsskriftet 2015-2016 kan være med til
at fastholde minderne om et unikt efterskoleår og bidrage til
at fortælle historien om Brøruphus og samtidig vise, at årgang 2015-2016 stiller sig på skuldrene af alle de årgange, der kom før dem – at Brøruphus Efterskole har en unik historie, der skal fastholdes og fortælles.

Åben “Årsskrift 2015-2015” som pdf.

God fornøjelse.