Fejl
  • JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 63

handboldlinjen

haandboldInteressen for håndbold er stærkt stigende blandt både drenge og piger og måske er du en af dem, der ikke kan undvære at have en håndbold i hænderne, og som følger med i alt, hvad der sker på håndboldfronten i Danmark.

På håndbold er der plads til alle, både landsholdsspilleren og dig, der kun har brugt et par år på at prøve interessen af. Det vigtigste er, at du har motivationen til at udvikle dig og kan lide at spille håndbold. Du bliver en bedre håndboldspiller, opnår en større forståelse for spillet og lærer at planlægge og forstå træning.
Vi arbejder med både de taktiske og tekniske elementer af spillet og afprøver disse i kampsituationer. Vi træner både kønsopdelt og blandet.

På håndbold vil du også lære de grundlæggende principper for, hvordan god håndboldtræning bygges op,, og du vil få muligheden at deltage i planlægningen af træningen, så du efter opholdet kan tage hjem til din egen klub og blive hjælpetræner.
Udover undervisningen på skolen deltager vi i arrangementer i efterskoleregi – det være sig turneringer arrangeret af andre efterskoler, turneringskampe på hverdage, kampe mod elevernes tidligere klubber, deltagelse i håndboldstævnet i Regionen, som giver adgang til DM for efterskoler, m.m.

Endelig kommer vi også omkring sportens mere teoretiske sider som:

  • anatomi
  • fysiologi
  • idrætspsykologi
  • idrætsskader
  • tests

Brøruphus Efterskole samarbejder med Skanderborg Håndbold om talentudvikling.

rasmus_andersen_ikon Mette Lindberg 02Rasmus Hauge

Lærere: Rasmus Andersen, Mette Lindberg (barsel) og Rasmus Hauge


Læs nyheder fra Håndbold herunder


 

Fredag, 11 december 2015 12:06

Drenge A i finalen (video)

Handbold Vejle

Super spil af drengen fra Brøruphus har sikret dem en finaleplads mod Vejle i årets store håndboldstævne for efterskoler i Østjylland. Hele dagen har de leveret gode præstationer og selvom de ender med at tabe finalen, kan de se tilbage på en dag med masser af success og virkelig godt spil på banen.

Vi stiller med fire hold og hele vejen rundt bliver der ydet en fantastisk indsats som også får stor ros af trænerne Rasmus og Rasmus. 

Skanderborg Aalborg 2

Håndboldlinjens træner Rasmus Hauge er også med i trænerteamet omkring Skanderborg Håndbolds ligahold. Derfor var hele håndboldlinjen inviteret ind i Morten Børup Hallen for at se opgøret mellem Skanderborg og Aalborg. Det blev noget overraskende til en sejr til hjemmeholdet fra Skanderborg på 25-22, der i den intime hal blev båret frem af et larmende og meget engageret hjemmepublikum. 

En af aftenens store oplevelser var at følge den gamle Brøruphuselev Andreas Væver, der med otte mål blev topscorer og dermed var stærkt medvirkende til at Skanderborg fik to tiltrængte point.

Onsdag, 11 marts 2015 12:43

Fuld motorvej fra højre

Brøruphus Efterskole - Handbold i hallen

“En Stiggo-playmakerovergang med fuld motorvej fra højre ender med en scoring af HC for fuld Gadaffi”. Trommerne buldrer og jublen er øredøvende da slutfløjtet lyder. Tobias Bækhøj jubler sammen resten af drengene fra Brøruphus, der netop har slået Balle med 24-20.

Efter nederlag i aftenens første kamp mod Vejle Idrætsefterskole var det svært for mange af spillerne at genfinde troen på, at det kunne lade sig gøre. “Med en fokuseret og viljefast indsats lykkedes det alligevel at hive sejren hjem. Sådan!” råber Tobias og giver HC en ordentlig krammer.

Se alle billederne her

Tirsdag, 25 november 2014 09:55

Håndbold linjeuge

Brøruphus Efterskole Handbold linjeuge-2

Linjeugen startede en mandag her på Brøruphus Efterskole. Vi trænede to gange den dag, både håndbold men også styrketræning, og det var super fedt. 

Mandag aften tog vi med bussen til Gjern Søhøjland, hvor vi bosatte os i nogle lækre nybyggede hytter. Vi boede 7 til 9 mennesker i hver hytte. Vi havde fået stillet til opgave at lave alle vores måltider selv. Vi fik udleveret tre store papkasser fyldt med alt den mad, vi ville få brug for i løbet af ugen. Det var en super god ordning, da det gav en god hygge i hytten. Vi lavede blandt andet spagetti med kødsovs og mexicanske pandekager til aftensmad.

Tirsdag trænede vi to gange. Det var begge nogle vildt hårde træninger, men så var det jo bare skønt, at vi kunne tage en smut i det varme boblebad i badelandet. Resten af aftenen gik stille og roligt med en masse hygge og afslapning. Alle var inde i hinandens hytter, og nød at komme lidt tættere på sine håndboldkammerater.

Onsdag trænede vi selvfølgelig igen. Kroppen begyndte at være lidt træt efter de hårde træninger, men det stoppede ikke lysten til at få spillet en masse håndbold. En speciel ting, vi lavede til onsdagstræningen, var at sætte nogle mål for os selv. Disse mål er nogle mål vi skal træne, og sidst på året skulle vi meget gerne ende ud med at havde fået styr på disse mål.

Brøruphus Efterskole Handbold linjeuge

Om aftenen var vi inde og se en håndboldkamp mellem Skanderborg og Team Tvis Holstebro. Det var en super fed kamp. Stemningen var i top, og alle råbte og skreg når holdene scorede. Efter kampen tog vi bussen tilbage til hytterne i Gjern. Det var en vildt god oplevelse i en perfekt linjeuge.

Torsdag pakkede vi sammen, lavede teambuliding og tog så turen hjem til Brøruphus. Om aftenen på skolen kom to modstanderhold, for at spille imod BE´s drenge og pigehold. I hallen var stemningen høj, og alle var klar på at give modstanderne klø. Alle de andre linjer der var på skolen, var inde for at heppe på Brøruphus’ to håndboldhold.

Alt i alt var det en super god linjeuge. Vi lærte en hel masse. Både håndboldmæssigt men også en hel masse om hinanden. Vi blev rystet meget mere sammen og lærte hinanden meget bedre at kende.

Personligt synes vi alle sammen, at vi har den bedste linje på BE, ikke kun fordi at vi elsker at spille håndbold, men mest bare fordi at vi elsker at være i hinandens selskab.

Mandag, 16 december 2013 10:22

Håndboldstævne

Håndboldstævne

Tidligt torsdag d. 12. december tog hele håndboldlinjen og en flok af skolens andre håndboldglade elever til det årlige håndboldstævne for efterskoler i DGI huset i Vejle.
Midt på dagen fulgte resten af BE’s skønne elevflok trop, for at heppe på de 4 BE-håndboldhold, der spillede kampe hele dagen. 
Der blev fightet med liv og sjæl af både drenge- og pigespillere og opbakningen var i top.
Det ene drengehold vandt solidt deres række.
Summa summarum, en super dag med masser af sved på panden, god fight og hygge med hinanden og de andre efterskoler.

Se billederne her

Tirsdag, 06 november 2012 12:33

Håndboldlinjens træningslejr 2012

efterskole untitled 20121008001

Vores håndboldlinjeuge var en gang blandede bolcher kogt af Rasmus og Stephan. Vi lavede alt fra ballade til dommerkursus. Alt fra ishockey til kampe med Strib, Balle og Vojens. Alt fra fra analyser af håndboldkampe til quizz og lege. 
Vi vil gerne sige tak for en fantastisk uge med masser af faglige områder at arbejde videre med, krydret med sociale hyggestunder.

Se billederne her

Onsdag, 03 oktober 2012 08:43

BE til håndboldstævne

efterskole_untitled20120917001

Mandag d. 17/9 var vi til kvalifikationsstævne på BGI akademiet. Vi var 2 drengehold og 2 pigehold afsted til efterskolehåndboldstævne. Vi løb med sejre over BGI, Hellebjerg, og Balles førstehold for drenge. Førsteholdet piger var desværre plaget af skader, men formåede alligevel at spille tætte kampe mod samme efterskoler. Alt i alt fremragende præstationer og spændende at se frem mod DM.

Se billederne her 
Torsdag, 03 februar 2011 09:19

VM-Mestre på besøg

 

efterskole_opvisningskamp-1

Onsdag aften spillede Skanderborg Håndbold en opvisningskamp mod Bjerrringbro/Silkeborg Voel på Brøruphus Efterskole. BSV vandt, og det nok ikke uden grund. De tæller blandt deres fuldtidsprofessionelle spillere hele fire VM-helte. Tre VM-sølvvindere og en svensk fjerdeplads. Fra venstre mod højre: Frederik Petterson, Nicklas Landin, Rasmus Lauge og Kasper Nilsen. Godaften Danmark havde ellers forsøgt at få den danske supermålmand i studiet, men mødet med Skanderborg Handbold trak mere og de prominente gæster blev endda i en god time efter og skrev autografer til Brøruphus' håbefulde unge håndsboldspillere og gav sig tid til en snak om det populære spil.

Onsdag, 02 februar 2011 22:01

VM-helte på Brøruphus

 

Kun tre dage efter VM sølv i Malmø spillede Niklas Landin, Rasmus Lauge og Kasper Nielsen opvisningskamp mod Skanderborg på Brøruphus Efterskole. Landin sagde nej til at komme i Go'aften Danmark, men ja til at blive interviewet til elevredaktionen af Brøruphus' egen Simon Egeskov.

Side 1 ud af 2

Kontakt

Brøruphus Efterskole
Brøruphusvej 5
Brørup
8660 Skanderborg

 

 

 

Tlf: 86538900

Vagttlf: 23342745