Teaterlinjen kræver engagement, tillid, nærvær og åbenhed. Du skal turde sætte sig selv på spil og opdage nye sider af dig selv og andre.

Nå ud til publikum

På efterskolens teaterlinje arbejder vi bl.a. med karakterarbejde, improvisation, masker, teatersport, tekstarbejde, instruktion, manuskriptskrivning, og hvordan du bruger kroppen og stemmen til at udtrykke dig på en scene og nå helt ud til publikum – selv på bagerste række i salen.

Du vil stifte bekendtskab med forskellige teatergenrer og skuespillerens værktøjskasse, og i løbet af året opsætter vi forskellige store og små forestillinger. I teaterundervisningen tages der hensyn til, om du er begynder eller har prøvet drama/teater undervisning før – så der er plads og udfordringer til alle.

Gadeteater og teatertourné

I efteråret tager vi på teaterturné og optræder med gadeteater og viser vores første teaterforestilling rundt på andre efterskoler, før den spilles på skolen for forældre og kammerater.

I foråret arbejdes der med skabelsen og udviklingen af endnu en teaterforestilling, som opsættes i teatersalen med professionelt lys og lyd. Derudover tager vi til Berlin for at gå på opdagelse i det kreative miljø, den tyske hovedstad er fyldt med.

I løbet af året tager vi på teaterbesøg, hvor vi ser teater og møder andre, som arbejder med teater som kunstnerisk udtryksform.

Din teaterlærer er:

Leif Bjerre

Mail: lb@broeruphus.dk

Leif har meget stor erfaring med at undervise i teater og drama og opsætte forestillinger i mangeartede teatergenrer. Han har skrevet manuskript til over 40 forestillinger, og opsat over 80 små og store teater-forestillinger. Han er uddannet teaterlærer og autodidakt skuespiller med speciale i det komiske teater. Leif har bl.a optrådt som skuespiller i Komedie karrusellens ”Dario Fo teater”, Teatersport gruppen ”De usandstyrlige”, ”Cirkus Badutski´s - gøgl og komik ” og i sit eget One manshow ”Leifshow” www.leifshow.dk .

Nyheder fra teater

Rejsen 2017 er slut

23 maj 2017

Rejsen 2017 er slut. En forrygende teaterforestilling der tog os gennem barndommes land. Et land…

Læs blogindlæg

BE-Camp 2017 er slut

21 maj 2017

BE-Camp 2017 er slut. Et døgn med masser af musik, teater, fodbold, badminton og håndbold….

Læs blogindlæg

Rejsen 2017

1 maj 2017

Teaterforestilling: REJSEN 2017 – En forunderlig rejse gennem barndommens – og ungdommens land. Fredag den…

Læs blogindlæg