Årsskrift 2015-2016

KÆRE LÆSER

Velkommen til årsskriftet, hvor vi forsøger at samle nogle af alle højdepunkterne fra efterskoleåret 2015-2016. Fra eleverne trådte ind ad døren den første dag med sommerfugle i maven og med store forventninger til, hvad et efterskoleår på Brøruphus er, til de ti måneder senere stod med tårerne løbende ned ad kinderne og sagde på gensyn. Ikke farvel, men på gensyn.

Elevholdet 2015-2016 var noget særligt. Det var særligt for alle elever, der k store oplevelser med i bagagen og forhåbentlig kom styrket ud på den anden side med en viden om, at vi alle er unikke, men vokser som mennesker, når vi indgår i betyd- ningsfulde fællesskaber. Det var noget særligt for alle ansatte, der mødte et elevhold, der turde sætte sig selv på spil, turde udfordre sig selv og hinanden. I dag, når du læser dette årsskrift, er det minderne, vi har tilbage – minderne om den tid vi havde sammen på Brøruphus Efterskole – og de minder er vigtige. De skal fastholdes.

Det er vores håb, at årsskriftet 2015-2016 kan være med til
at fastholde minderne om et unikt efterskoleår og bidrage til
at fortælle historien om Brøruphus og samtidig vise, at årgang 2015-2016 stiller sig på skuldrene af alle de årgange, der kom før dem – at Brøruphus Efterskole har en unik historie, der skal fastholdes og fortælles.

Åben “Årsskrift 2015-2015” som pdf.

God fornøjelse.