Badmintonlinjen på træningslejr

Af Carl Anders Priess

Traditionen tro havde vi på badminton linjeuge lige inden efterårsferien. Der havde vi først og fremmest mulighed for at blive bedre til badminton, men også styrke sammenholdet. Tidligt mandag morgen drog vi mod Skagen, hvor vi skulle tilbringe de næste dage med at træne op til flere gange dagligt, spille mod andre efterskoler og have det sjovt med hinanden. Til trods for lidt problemer med togskift kom vi sikkert, men lidt trætte, frem til Hotel Skagen Strand. Der fik vi mulighed for at indlogere os i husene og udforske faciliteterne, før vi skulle stille klar i hotellets hal til et par timers træning.

Efter aftensmaden, vi selv stod for aftensmad og aftenens program var badning i hotellets badeland. Tirsdagen startede med en frisk løbetur og ellers træning, samarbejdsøvelser, badeland og forberedning til onsdagen, hvor vi skulle til Stidsholt Efterskole. Hele onsdagen dystede vi mod andre efterskoler i badminton og endte med flere sejre og en hyggelig og spændende dag.

Torsdagen stod på løbetur og træning, før vi alle tog ind til Skagen for en rundvisning på Skagens Museum og derefter lidt tid for os selv i Skagens butikker og gader. Fredag morgen var det tid til at rydde op og pakke, før vi skulle med toget tilbage mod Skanderborg.

En på alle måder lærerig tur, hvor vi alle kom til at lære hinanden bedre at kende, mens vi havde det sjovt og blev bedre til badminton.