Brøruphus Efterskole søger rengøringsassistent

Vi søger en dedikeret, selvstændig og stabil rengøringsassistent, der vil trives i et hjertevarmt og godt efterskolemiljø. Vi tilbyder en spændende og alsidig arbejdsplads, hvor 177 elever og 30 kollegaer skaber en travl og meningsfyldt hverdag.

Vi sætter utrolig stor pris på at have en ren og velholdt skole, og du bliver en vigtig medspiller i fastholdelsen af vores høje standard.

Vi forventer, at du har en positiv indstilling til de unge mennesker, du møder i dagligdagen. Du skal samarbejde med både elever og kollegaer, og vi forventer, at du ser værdien i at arbejde på en efterskole med frihed og ansvar.

Du har erfaring med rengøring, er ansvarsbevidst og fagligt stærk, og du kan lide at tage fat.

Stillingen er på 37 timer/uge med start fra 15. maj 2017. Arbejdstiden er mellem kl. 06.30-14.30, men du må forvente aften- og weekendarbejde i mindre grad, når der f.eks. er arrangementer på skolen. Løn og ansættelsesforhold efter aftale.

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte forstander Andreas Vind på tlf. 4087 9410 eller teknisk serviceleder Michael Buchtrup Mikkelsen på tlf. 2166 0096.

Ansøgningen sendes pr. mail til: ny@broeruphus.dk eller med post til Brøruphus Efterskole, att. Andreas Vind, Brøruphusvej 5, 8660 Skanderborg.

Ansøgningsfrist: 26. marts 2017. Vi holder samtaler d. 5.-6. april.