Brøruphus overtager Hafjell

Hafjell 16 Brøruphus Efterskole kopi 3

227 forventningsfulde elever, bestyrelsesmedlemmer og lærere med familier ankom lørdag den 6. februar til Hafjell Alpinsenter og tog fat på seks dage med ski, snowboard og store oplevelser.

Bambino på glatis
Alle fra nybegynderen til den rutinerede startede ud med at få tre dage med dygtige skiinstruktører. ”Jeg var seriøst bambino på glatis”, siger Alberte Bjerregaard, der aldrig før har prøvet at stå på ski. ”Men en utrolig tålmodig instruktør og en masse dejlige venner, der så det som deres projekt at få mig på ski, gjorde det til en virkelig fed oplevelse.”

Hafjell 16 Brøruphus Efterskole kopiDrengene bagte boller og kage
Alle boede i hytter og skulle selv stå for at få hverdagen til at fungere og for første gang var hytterne blandet med drenge og piger. ”Det var en rigtig god oplevelse at bo drenge og piger sammen. Peter Rahr stod op tre morgener og lavede boller til os, og det første Magnus Kiplev gjorde, når vi kom hjem fra pisten, var at spørge, om vi skulle have varm kakao og nybagt kage. Perfekt!”, siger Marie Holm, der også synes at hyggen i hytterne var noget af det aller bedste ved turen.

Hafjell 16 Brøruphus Efterskole 7Hotdogs på bakken
En af dagene var der pølser på bakken, hvor Ole og Stoffer stod et hemmeligt sted og grillede hot dogs og efter et par våde, regnfulde dage, var det nærmest en religiøs oplevelse at stå på bakken med en varm hotdog med ketchup og sennep og opleve, at skyerne pludselig forsvandt og gjorde plads til en guddommelig eftermiddagssol.

Vi lærte nye ord som styrbar kælk og rumperæs, og der blev nomineret snemænd, helte og heltinder, styrt, skihajer og træfældere. Nu er pisterne i Hafjell blevet overdraget til Ungdoms OL, men de savner helt sikkert det gode humør og elegante skiløb fra Brøruphus 15/16