Friluftstur 2016

Som afslutning på vores introuger, tog alle elever på en tredages cykel- og kanotur ud i den smukke natur omkring Brøruphus , Ry og Gudenåen. Vi lagde fra havn i Ry og i strålende solskin, sejlede alle kanoer ud på Gudenåen til tre døgn med masser af gode oplevelse.

Veludhvilede efter en nat på forskellige naturpladser og en dejlig sejltur tilbage til Ry, satte eleverne sig på cyklerne og kørte den lille tur til Ryekol – et smukt sted med skov og lysninger, hvor atmosfæren var helt i top med hygge og afslapning oven på kanoturen. Her mødtes alle eleverne og kunne fortælle hinanden om de oplevelser, de hver især havde været igennem.

Da teltene var slået op, og lejrånden så småt var begyndt at indfinde sig, blev der tændt op i grillerne og stegt koteletter og pølser til den store OL-guldmedalje (Der var næsten lige så stor jubel, som da håndboldherrerne vandt finalen). Herefter blev eleverne delt op i 16 hold, som skulle ud på et aftenløb og udfordres på deres samarbejdsevner med forskellige poster, Der blev grinet og kæmpet, og aftenen sluttede af med køkkenets lækre banankage, lejrbål og masser af fællessang, før der blev sagt godnat.

Næste morgen blev lejren pakket sammen, og Brøruphus-eleverne vendte cyklerne mod den skole, de nu så småt begynder at kunne kalde deres “hjem”.