Lærer til sprog og andre fag

BRØRUPHUS EFTERSKOLE SØGER

LÆRER TIL SPROG OG ANDRE FAG

Vi søger en energisk og engageret lærer pr. 1. august 2018 med et positivt livssyn, høj faglighed og en anerkendende tilgang til eleverne. Du skal brænde for efterskolens alsidige opgaver og livsstil, du skal være tydelig, og du skal have lyst til dele din hverdag med unge mennesker.

Du skal kunne undervise i sprogfag, og vi vil også gerne høre, hvad du ellers kan undervise i – fortæl os, hvad du brænder for! Derudover er aftentilsyn, weekendvagter og kontaktlærerfunktionen selvfølgelig en vigtig del af jobbet – sammen med alle de andre opgaver og funktioner, du møder som efterskolelærer.

Hos os får du en aktiv og meningsfyldt hverdag med 178 elever og bliver en del af en kærlig og humoristisk flok af 31 kollegaer, der er ambitiøse, positive og udviklingsorienterede. Vi vil noget med eleverne og hinanden, og vi brænder alle for et efterskolemiljø, der tilgodeser såvel bredde og fællesskab som det individuelle udviklingspotentiale.

På Brøruphus Efterskole tror vi på, at unge kan noget, vil noget, er videbegærlige og har lyst til oplevelser.

Ansættelse sker i henhold til “Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation”. Vores værdigrundlag, indholdsplan og andre gode informationer kan du læse på vores hjemmeside: www.broeruphus.dk.

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte forstander Andreas Vind på av@broeruphus.dk eller tlf. 4087 9410. Vi holder et informationsmøde på skolen onsdag d. 4. april kl. 16:00, hvor du kan høre mere om skolen og stillingen.

Ansøgningen sendes pr. mail til: job@broeruphus.dk

Ansøgningsfrist: 13. april 2018. Vi forventer at holde samtaler d. 24. og 26. april.