Musikvideoer fra Musiklinjen 16/17

Musiklinjen 16/17 har hele året arbejdet med at skrive egne sange. De har øvet sig på at skabe musik, hvor der før var ingenting. De har øvet sig på at blive inspireret og på at omsætte denne inspiration til musik. Nu har vi seks meget forskellige sange, som vi har indspillet i vores studie og lavet en musikvideo til . Det er også disse numre vi har været på tourné med på folke- og efterskoler.

 

Roll With Me


Titel: Roll with me
Band: Purple jesters

Vores sang handler om en kvinde, der udenpå virker til at have styr på sit liv samtidig med, at hun er lidt arrogant. Hun går meget i byen og drikker meget alkohol til de alt for mange fester. Inderst inde er hun rigtig usikker på sig selv og ensom. Hun har ikke det samme overskud og energi, som hun udstråler.

Bobde stod for guitarriffet, som lagde grunden til vores sang, samtidig med at Clara lavede omkvædet. Derefter byggede vi sammen tekst, bas og klaver-akkorder til den dejlige, funky sang, vi har lavet.

 

Point

Vi har skrevet et rocknummer, der handler om den vrede, der ligger gemt allerbagerst i baghovedet som lige pludselig bruser frem. Alle de små irritationer der plager os i hverdagen, som vi ikke gir os selv lov til at rase ud over.
Tekst og musik af Lasse Illeborg, Albert Svensson, Sanne Kradrup, Julie Kuhlman og Jonathan Haaber.

 

Højt over skyerne

I forbindelse med vores linjeuge har vi lavet en musikvideo til vores sang ’Højt Over Skyerne’. Det er en rigtig glad sang og i videoen ser vi nogle af de ting der gør os glade f.eks. at have det hyggeligt og sjovt sammen med vores venner. Vores tanker bag sangen har været omkring en ny begyndelse og at komme frem i livet med nye venner og nye oplevelser.

TEKST OG MUSIK SKREVET AF
Caroline Lyk, Emilie Joy Tarento, Matilde Djurhuus, Ditlev Knagaard og Thor Agger

INDSPILLET AF
Mikkel Wegener Bonde – musiklærer på Brøruphus Efterskole

VIDEOEN INSTRUERET AF
Caroline Lyk, Emilie Joy Tarento, Matilde Djurhuus, Ditlev Knagaard og Thor Agger

TAK TIL
Nikolaj Olsen og Anton Beck Nielsen for lån af deres musiske talent