Reception for Andreas

Den 1. august er Andres Vind tiltrådt stillingen som forstander for Brøruphus Efterskole. Andreas er med sine kun 30 år, den yngste forstander skolen har haft, men til hans reception blev det tydeligt, at alle har den største tiltro til, at han vil løfte opgaven rigtig godt.

Både efterskoleforeningens formand Troels Borring og bestyrelsesmedlem Helle Krogsgaard havde taget den lange tur til Brøruphus. Det havde stort set alle medarbejdere fra Flemming Efterskole også og forstander Ole Vind holdt tale, hvor han fremhævede, at Andreas altid har været ambitiøs og vidst hvad han ville: “Allerede første gang vi mødtes fortalte du, at du ville være forstander, og det er det helt rigtige, at du nu er blevet forstander på Brøruphus Efterskole.”

Efterskoleforeningens formand Troels Borring holdt også tale, hvor han fremhævede Andreas’ engagement og værdier. Han bad alle omkring Brøruphus om at passe godt på hinanden og sluttede med et citat af Søren Kierkegaard: “”Af alle latterlige ting forekommer det mig at være det allerlatterligste at have travlt i verden.”

Alle forsøgte derefter ikke at have alt for travlt med at spise alle de lækre retter, som køkkenet diskede op med.