Super fed søskendeweekend

Tekst: Albert Svensson, Aske Jacobi, Magnus Vig og Laura Kjærsgaard
Vi har haft søskendeweekend, hvor vores elever havde mulighed for få besøg af deres mindre søskende og vise dem, hvordan det er at gå på efterskole. En super fed weekend, hvor alle kom tættere på hinanden.
 
Vi startede med et orienteringsløb, hvor man ved hjælp af sjove gåder kom lidt rundt på skolen. Ellers var der fri leg, hvor vi kunne gøre hvad vi ville. Derefter var der aktiviteter i hallen, hvor de små søskende fik prøvet, hvad det vil sige at lave gymnastik på en efterskole. Det var selvfølgelig med et tvist, da Thomas havde skaffet en masse knæklys, og dermed blev det til gymnastik i mørke med knæklys fremfor normal gymnastik. Kl 22.30 var der godnathistorie, og så var det ellers godnat og tak.
 
Vi stod op kl. 9 til lækker morgenmad og derefter en høvdingeboldsturnering, hvor pink hold løb med sejren. Da det var tid til afslutning, skulle vi i hallen for at danse – både de forældre der var kommet og søskende. Heidi, Stoffer og Jan viste, hvordan det skulle gøres. Det var mega sjovt, og det var også sjovt, at man hele tiden fik en ny dansepartner, så man kunne møde nogle flere. Det var helt vildt hyggeligt at være sammen med sine søskende, så de også kunne se, hvordan det er at være på efterskole.
Billeder: Christian Jorsal