En rejse begynder

Første dag

I dag er 175 forventningsfulde elever startet på Brøruphus Efterskole. De indskriver sig i en lang række af elever der har det til fælles, at de har levet, åndet, grædt og grint et helt skoleår på Brøruphus Efterskole. Vi glæder os rigtig meget til at lære jer alle at kende – skabe oplevelser sammen, udfordre hinanden og blive klogere på hvem vi er.

Lige nu er der rigtig mange der har den paradoksale oplevelse af at være alene, selvom der er mennesker overalt, men allerede i løbet af denne aften og dagen i morgen, vil de fleste begynde at føle sig hjemme her. De vil opleve, at vi alle er usikre og spændte og opsatte på at gøre dette skoleår til noget helt særligt.

I afslutningstalen sidste år sagde Ida Skibsted Cramer: “Det bedste er, hvordan vi 170 vidt forskellige mennesker med hver vores historie og oplevelser i bagagen en varm sommerdag i august hoppede på en rejse, som vi ikke rigtig vidste hvor ville bringe os hen, og hvor ville ende. Vi har været på en dannelsesrejse. Badet i mennesker, blevet farvet og mærket af dem. Vi har mærket livets lyse og mørke facetter. Vi var nogle modige mennesker, der tog ud på den rejse”.

Vi har i dag startet den rejse sammen, og vi glæder os til at skabe det fællesskab, der bliver til Brøruphus Efterskole årgang 15-16. 

{modulepos rejse15}